30.6.10

Midsommar..

Midsommar Utflykt....
Vi tog en tripp till Gekås i Ullared...
Ja vi blev idiot förklarade men.... vi var långt ifrån själv och vi träffade Grannen rakt över skogen som gjort de till tradition att åka dit varje år...
Thihi ... lite tokig är man allt!!
men de underlätta i vår familj..trallalllalllaaa
Vi fortsatte sedan mot Varbergs fästning....

Ett riktigt mysigt ställe att gå på..

Adam va ju tvungen att klättra överallt så man satte i halsen ibland..

Underbar utsikt....

Lite fynd hittade jag!...

De passade inte som duk så de fick bli plastduk
på soffan för alla små grisiga fingrar ...

Sött mönster...

Och en söt liten paj form plus
alla andra saker som ska bli lite presenter....
Ha en bra dag!!

6 kommentarer:

Fröken Tindra sa...

Det var väl ett perfekt sätt att fira midsommar på?! Inget fel med det tycker jag. =0) Kul att du hittade lite att ta med hem också. Pajen ser god ut.
Vad tråkigt att din katt inte kommit till rätta än. Usch, vad jobbigt det måste vara. Man oroar sig ju hela tiden och tänker allt möjligt. Hoppas, hoppas...
Kramisar!

Skogslyckan sa...

Ullared, då var du inte så långt från mig! Vi var på Varbergs fästning förra året med småkillarna och tittade på ismannen och bockstensmannen. Intressant och mysigt. Fina saker du köpt, gillar pajformen...
Kram Pia

UlricaA sa...

du är så välkommen! närhelst du vill!!!!!! jag är ju nästan alltid hemomkring eftersom jag jobbar hemifrån...varbergs fästning dit åkte vi på skolresa när jag var barn, jag är ju uppvuxen i Falkenberg....jag har varit i ullared idag faktiskt och jag kan säga att vi var ganska många som kommit på den idén att åka dit idag....jag tror hela halva parkeringen var full :O) Ha en jättehärlig helg!
Kramisar!

Margareta sa...

Gekås i Ullared är väl aldrig fel.Dit kan men åka vilken dag som helst,men man bör ju vara lite utvilad förstås.
Fina bilder från Varbergs fästning.Pajen ser hjärtligt god ut.Jättefint rosmönster på duken som passade så bra till soffan.

Ha det bra!
Kram Margareta

Möllebacken sa...

Jag har aldrig varit på GeKå´s Konstigt... jag som också är lite småknasig ;) Söta fynd. Vacker utsikt, men höjderna hade jaf inte fixat med min höjdskräck.
Kramen Pella

No.47 Mia sa...

Var där förbi en sväng i onsdags på vägen hem från Halmstad.. Fy bövelen vad folk!! Trodde jag dog.. En mulen dag och smockat med folk.. Köpte mig endst två böcker..
Varbergs fästning besöktes förra året av barnen och mannen..

Ha en go helg!

Kram Mia