17.6.10

Vackra Hem...

Vackra Hem finns det gott om!!














Nu är tidningen ute i affären!!
Ett måste för mig....
Man kan väl kalla det för lyx i vardagen!!
Ha en skön dag!!
Här tittar t,o,m solen fram..
~~Kramilikramen på er!~~

15 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Då skall jag inhandla ett ex av den tidningen...åker ju till Danmark idag så jag hoppas på mycket vila, och om vi har tur vackert väder.
Fina skolplancher det hänger i bakgrunden på en av bilderna. Jag hittade en igår från 1919..blev överlycklig! Ha en fin helg!
Kram Pia

Margareta sa...

Absolut ett måste för mig också.Ska inhandlas snarast.Det är verkligen något att förgylla vardagen med.
Just nu har jag förgyllt vardagen med att skrapa/borsta bort gammal rödfärg. Jag känner mig alldeles rödmjölig.Det är roligare sen när man får börja att måla

Kramar Från Margareta

Fågel Blå sa...

Åh vad roligt att den har kommit ut måste ila till affären!!!!!
Hoppas du fåren fin Dag!
Kram Kathrine

hemma hos lilla mej sa...

Ja den är ett måste.Ja lite lyx i vardagen behöver vi alla.Hoppas du får en härlig dag i det fina vädret.kram Rita ♥

Huset vid ån sa...

Åhh, Vilka fina o inspirerande bilder, tänk vad mycket smultronställen det finns.....Önskar dig en Trevlig Helg! Sommarkramar till dig! Therese

Tigris Predikantan sa...

Jag tror att vi skall känna oss som den bästa, dyraste parfymen ... vi är eftertraktade och rykten går ... hela skogens mygg får snabbt reda på var det gottaste blodet finns!
:)
I kväll kommer jag att ångra denna glada kommentar och beklaga mig för sambon över dessa förbaskade mygg! *ler*

Stina sa...

Verkligen vackert.:-) Kram Stina

bikim sa...

wow! loved it! sooo inspiring!
happy sunny wk!
Rosa

Vita rosor och förgätmigej sa...

Det är helt otroligt hur fint männsikor har det i sina hem. Man undrar vilka det är ;0), troligen några av våra bloggvänner *haha*.

Du slog verkligen huvudet på spiken med din kommentar hos mig. Visst blir man själv lite misstänksam när någon ger utan att vilja ha något tillbaka.

I veckan fick jag känna på det själv. Jag och min man bestämde att vi skulle fixa odlingslådor till vårt dagis i byn eftersom det har varit mycket prat om det men inget har hänt. Sagt och gjort, vi åkte dit med lådor, jord och köksväxter. När vi var klara frågade en av fröknarna vad vi ville ha betalt. Lärda barn sa jag då... Du må tro att hon såg chockad ut *tihi*. Känns så bra inom en när man gör något för andra, helt utan egen vinning! Mina egna barn har ju nog av sådant hemma men alla andra stackars ungar som inte ens vet hur ett morotsblast ser ut...

Ha nu en underbar helg med massor av trevlig läsning i din nya tidning!
Kram/ Anna

Cathrin sa...

Suck....... var du tvungen att tala om detta ?? Jag skulle ju förtränga det nya nummret av tidningen....nu mååååååååste jag köpa det, jag skickar räkningen till dej,ha,ha.

Trevlig helg på dej kram Cathrin

Fröken Tindra sa...

Det är en riktig höjdartidning. Så himla mysig. Fattar bara inte riktigt hur man får till det så vackert hemma?! Iallafall när man har en karl som inte delar ens smak fullt ut... ;0)
Ha en skön helg!
Kram!!

Unknown sa...

Tjenare du, tack för att du tittade förbi på min blogg. Nee, vi har ingen flatte.... :-D Vi har en Fluffy coated... det är nämligen Schäfer med och det gör att han är långt ifrån någon 'flat' päls.
Och jag håller med dig, tidnigen är helt underbar. Vardagslyx är...ny tidning, en kopp kaffe och en bulle och att kunna sätta sig på terassen i solen och njuta :-D
Ha en skön helg!!

Hälsningar
Lilliputput

Black Iris sa...

Visst är det härligt att bara sitta och bläddra i en tidning och drömma.

Maidi

Unknown sa...

Hej
Trevligt att du vill vara med, på utlottningen av ett smycke hos mej.

Du har en jättefin blogg, med många fina bilder och mycket läsvärt.

Ha en underbar vecka
Kramar
/Maggan

Huset vid ån sa...

Tack för din gulliga kommentar inne hos mig. Hoppas att du haft en Trevlig helg! Önskar dig en fin midsommarvecka! Många Sommarkramar Therese